Golvläggarbloggen

Min vän ska anlita en golvläggare


skrivet den 21 jan av Admin, klockan:10:24
Jag har en kompis som har köpt ett hus tillsammans med sin sambo. De hade tittat mycket på olika hus och funderade på om de skulle lägga mycket pengar på ett nyrenoverat hus eller om de skulle köpa ett som var mera ett renoveringsobjekt. Det slutade med att det köpte ett hus som var billigare och som behöver renoveras lite. De ska nu lägga nytt golv i tre av rummen och har bestämt att de ska ha parkett golv i en mörkare nyans, jag var med och kollade på olika golv och det golv som de valde gillade jag jätte mycket. Jag rekommenderade dem att gå runt på olika ställen och be om en offert på alltihopa oss olika golvläggare sedan kan de jämföra de olika offerterna och se vad de tycker är bäst. Jag sa till dem att det är lika bra att anlita ett proffs som lägger deras golv så att det inte blir några problem efter ett tag.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt